Stim-U-Dent verkooppunten

Cover voor
Over Stim-U-Dent

Online of bij jou in de buurt

 

Stim-U-Dent is altijd verkrijgbaar bij een groot aantal online aanbieders én bij winkels bij jou in de buurt. Bestel daarom direct de duurzame tandenstokers eenvoudig via onze verkooppartners. Bekijk hieronder waar jij jouw Stim-U-Dent tandenstokers kunt kopen.

icon

Stim-U-Dent wordt aanbevolen door tandartsen & mondhygiënisten

icon

Stim-U-Dent is de plasticvrije tandplakverwijderaar!

icon

Duurzaam biologisch afbreekbaar hout uit beheerde bossen

Bestel Stim-U-Dent direct bij:

Cover voor
Altijd & overal tussen de tanden reinigen met Stim-U-Dent tandensto

Gezond gebit met Stim-U-Dent

Ga voor een gezond en fris gebit met de houten tandenstokers van Stim-U-Dent. Een perfecte dagelijkse aanvulling op het poetsen, om zo ook plekken te bereiken waar de tandenborstel niet kan komen.

Daarnaast is Stim-U-Dent ook een duurzame keuze met plasticvrije tandenstokers, van duurzaam biologisch afbreekbaar Lindenboomhout uit beheerde bossen.

Veelgestelde vragen

Voor gebruik de Stim-U-Dent tandenstoker in de mond bevochtigen. Plaats vervolgens de tandenstoker tussen je tanden met de smalle, platte zijde tegen het tandvlees. Reinig tanden en masseer het tandvlees door rustig heen en weer te bewegen.
De tandenstokers van Stim-U-Dent zijn gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Om nog wat specifieker te zijn: voor de tandenstokers van Stim-U-Dent wordt de bast van deze boom gebruik. De tandenstokers hebben een speciale driehoekige vorm. Door deze vorm, de zachtheid en buigzaamheid van het hout kan het zich nog beter aanpassen en het gebit nog beter reinigen. Met de STIM-U-DENT tandenstokers bereik je zo ook delen van het gebit waar de tandenborstel niet kan komen en is hiermee een perfecte aanvulling op het dagelijkse poetsen. De tandenstokers zijn gemaakt van uniek hout dat maar op 1 plek ter wereld te vinden is en groeit in een moerassig natuurreservaat dat de ideale structuur en flexibiliteit van het hout genereert. De unieke houtstructuur die zo ontstaat voor de Stim-U-Dent tandenstokers blijkt met ander hout niet te evenaren.
Ontworpen in de vorm van een gelijkmatige driehoek, passen de Stim-U-Dent tandenstokers perfect tussen je tanden. Door de punt van de driehoek tegen het tandvlees en tussen de tanden te plaatsen, verwijder je tandplak en masseer je het tandvlees in één beweging. De taps toelopende punt past altijd goed tussen je tanden, ongeacht hoe lang of kort die ruimte is. Perfect voor het verwijderen van etensresten en tandplak voordat het zich tot tandsteen kan vormen.
De Stim-U-Dent Tandenstokers worden gemaakt van duurzaam hout uit beheerde bossen. Het duurzame hout van onze tandenstokers is biologisch afbreekbaar. Wist je trouwens dat de tandenstokers van Stim-U-Dent in een doosje van recyclebaar karton zitten?!