Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

STIM-U-DENT Tandenstokers Extra Dun zijn 38% dunner dan de STIM-U-DENT Original tandenstokers. Hierdoor zijn ze beter geschikt voor mensen met kleine tussenruimtes. De STIM-U-DENT Tandenstokers Extra Dun zijn zacht, veilig en flexibel. Ze verwijderen tandplak en voedselresten, masseren het tandvlees en voorkomen tandverlies.
Voor gebruik de Stim-U-Dent tandenstoker in de mond bevochtigen. Plaats vervolgens de tandenstoker tussen je tanden met de smalle, platte zijde tegen het tandvlees. Reinig tanden en masseer het tandvlees door rustig heen en weer te bewegen.
Ontworpen in de vorm van een gelijkmatige driehoek, passen de Stim-U-Dent tandenstokers perfect tussen je tanden. Door de punt van de driehoek tegen het tandvlees en tussen de tanden te plaatsen, verwijder je tandplak en masseer je het tandvlees in één beweging. De taps toelopende punt past altijd goed tussen je tanden, ongeacht hoe lang of kort die ruimte is. Perfect voor het verwijderen van etensresten en tandplak voordat het zich tot tandsteen kan vormen.
De Stim-U-Dent Tandenstokers worden gemaakt van duurzaam hout uit beheerde bossen. Het duurzame hout van onze tandenstokers is biologisch afbreekbaar. Wist je trouwens dat de tandenstokers van Stim-U-Dent in een doosje van recyclebaar karton zitten?!
De tandenstokers van Stim-U-Dent zijn gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Om nog wat specifieker te zijn: voor de tandenstokers van Stim-U-Dent wordt de bast van deze boom gebruik. De tandenstokers hebben een speciale driehoekige vorm. Door deze vorm, de zachtheid en buigzaamheid van het hout kan het zich nog beter aanpassen en het gebit nog beter reinigen. Met de STIM-U-DENT tandenstokers bereik je zo ook delen van het gebit waar de tandenborstel niet kan komen en is hiermee een perfecte aanvulling op het dagelijkse poetsen. De tandenstokers zijn gemaakt van uniek hout dat maar op 1 plek ter wereld te vinden is en groeit in een moerassig natuurreservaat dat de ideale structuur en flexibiliteit van het hout genereert. De unieke houtstructuur die zo ontstaat voor de Stim-U-Dent tandenstokers blijkt met ander hout niet te evenaren.
Nee, de tandenstokers van Stim-U-Dent bevatten geen fluoride!