Over Stim-U-Dent

Cover voor
Over Stim-U-Dent

Over Stim-U-Dent

STIM-U-DENT staat bekend om de kwalitatief hoogstaande tandenstokers, gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Voor de tandenstokers wordt de bast van deze boom gebruikt. De tandenstokers hebben een speciale driehoekige vorm.

Door deze vorm, de zachtheid en buigzaamheid van het hout, kan het zich nog beter aanpassen en het gebit nog beter reinigen. Met de STIM-U-DENT tandenstokers bereik je zo ook delen van het gebit waar de tandenborstel niet kan komen en is hiermee een perfecte aanvulling op het dagelijkse poetsen.

icon

Wordt aanbevolen door tandartsen & mondhygiënisten

icon

Milieuvriendelijk product

icon

Stim-U-Dent is de plasticvrije tandplakverwijderaar!

6 redenen waarom tandartsen en mondhygiënisten Stim-U-Dent aanbevelen

1. Het hout – Gemaakt van uniek hout dat maar op 1 plek ter wereld te vinden is en groeit in een moerassig natuurreservaat dat de ideale structuur en flexibiliteit van het hout genereert. De unieke houtstructuur die zo ontstaat voor de Stim-U-Dent tandenstokers blijkt met ander hout niet te evenaren. Het duurzame hout is biologisch afbreekbaar en komt uit beheerde bossen.

2. De driehoekige vorm – Ontworpen in de vorm van een gelijkmatige driehoek, passen de Stim-U-Dent tandenstokers perfect tussen je tanden. Door de punt van de driehoek tegen het tandvlees en tussen de tanden te plaatsen, verwijder je tandplak en masseer je het tandvlees in één beweging.

3. De taps toelopende punt – De taps toelopende punt past altijd goed tussen je tanden, ongeacht hoe lang of kort die ruimte is. Daarom zijn de tandenstokers van Stim-U-Dent perfect voor het verwijderen van etensresten en tandplak voordat het zich tot tandsteen kan vormen.

4. Ze stimuleren je tandvlees – Daarnaast zorgen de tandenstokers van Stim-U-Dent ook voor een masserende werking bij het tandvlees. De bewegingen van het stoken stimuleren de bloedstroom naar je tandvleesweefsel, waardoor ook het tandvlees gezond blijft – de basis van een gezond gebit.

5. Ze zijn veilig – De flexibiliteit van het hout betekent dat Stim-U-Dent tandenstokers zullen buigen of breken als je te hard duwt – ze zullen nooit de tanden verschuiven of beschadigen. (Probeer dit niet met een conventionele houten tandenstoker!)

6. Je zult ze ook echt gebruiken – Met Stim-U-Dent tandenstokers ben je niet gebonden aan je wastafel. Verwijder tandplak en etensresten na elke maaltijd, tijdens het telefoneren, tv kijken, in de auto, voordat je naar bed gaat. Altijd en overal.
Dankzij het handzame formaat van de individuele verpakkingen zijn de tandenstokers altijd eenvoudig mee te nemen.